22 decembrie 2009

O seara in doiA trecut ceva timp de cand nu am mai iesit impreuna ,doar noi,sa bem ceva ,sa ne relaxam si sa vorbim vrute si nevrute ,fara teama de a sti ca urechiuse mici asculta.
Din cand in cand este bine sa ai putin timp numai pentru tine ,insa eu nu reusesc acest lucru mai deloc.In rarele momente cand sunt la cumparaturi ,sau la medic sunt numai cu gandul acasa ,numai la ceea ce fac ai mei.Imi spun ca pot sta fara grija ,insa inima nu are creier.Ea gandeste ca o inima.Inima de mama.
Timpul petrecut cu H. ,doar noi,ca in vremurile bune ,m-a destins,m-a relaxat.
Grija copiilor nu am mai avut-o ,mama fiind cea mai buna bunica din lume ,suplinind cu brio locul meu.
Localul unde am fost este foarte dragut.In vara ,cand Bianca ,cu sotul si gemenii ei,ne-au vizitat ,am scapat amandoua si am petrecut putin timp aici,savurand o sticla cu vin bun.A fost o seara frumoasa ,in care m-am simtit minunat.
Patroana localului a fost foarte draguta.Si-a amintit ca am mai fost acolo si ne-a servit, din partea casei ,cu tot felul de tsumami ,gustarele ce merg langa bere sau vin.
Ne-am intors acasa veseli si cu chef de vorba.Acasa liniste.Buni culcase copii si se relaxa la televizor.Am zis ca vom mai repeta escapada,insa nu se stie cand va fi asta.

9 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Sa va fie de bine,pupici,sinteti frumosi

alina spunea...

Sa va fie de vine, bravo!!

ana .araki spunea...

la cat mai multe iesiri iti doresc !!! profita cat poti de libertate :))!!! aratati foarte frumosi amandoi !!Craciun fericit !!!

MONONOKE KITCHEN spunea...

La multi ani, draga April,
si la cat mai multe momente
frumoase de relaxare!

APRIL spunea...

Multumim mult ,Florina.Un an bun va doresc din tot sufletul.

APRIL spunea...

Multumim,Alina.Ne-a prins tare bine.Ne-am mai destins putin.pupici si numai bine.

APRIL spunea...

Multumim ,Ana.Mi-as dori si eu sa iesim mai mult , dar nu prea este posibil.Un an bun va doresc si voua si multa sanatate.

APRIL spunea...

Mononoke , cu intarziere iti doresc si eu sa ai parte de multe bucurii si multa sanatate in anul ce a sosit.Sa dea Domnul sa avem momente ca acestea mai des...Pupici de la noi.

Miha spunea...

Va sta f bine impreuna:)! Sper ca de atunci ati mai avut ocazii la cate o iesire romantica! Sa va fie de bine;;)!