11 aprilie 2009

LA MULTI ANI,HARUTO!


Acum un an,pe 10 aprilie,Dumnezeu imi punea in brate a doua minune din viata mea.Asa cum am mai spus,ma iubeste atat de mult incat mi-a dat 2 minuni care sa-mi aline sufletul.
Copii sunt tot ce-i mai frumos pe lume,sunt zambet si bucurie,sunt ingerii Domnului,sunt medicamentul ce alina sufletele aflate la disperare,la necaz,la bucurie.
Nu stiu ce-as fi fara copii mei...nu stiu daca m-as inchipui ducand o viata fara ei...eu ,care de mica ma jucam cu alti copii jocul,,mama si copilul,, si mie imi placea intotdeauna sa fiu mama...
Cand s-a nascut mi l-au pus in brate cateva minute.Era alb si frumos,nimic nu trada chinul prin care trecuse,prin care trecusem amandoi.L-am alaptat si-a supt putin lacom,de parca facea asta de cand lumea.Apoi mi l-au luat.Toata noaptea am dormit cu paturica pe care o cumparasem cand eram insarcinata si in care il tinusem infasurat, strangand-o la piept si mirosind-o.Miros de bebica ...pe care parca si acum il am in nari...
Acum bebica este foarte energic si dulce.Imi umple ziua,fiind eu egoist,cerandu-mi toata atentia,nemultumindu-se cu putin.Am zile cand as mai vrea sa atipesc macar 2 minute langa el,desi el este treaz.Ii dau jucarii si carti pt al tine ocupat.Ma trage de par sa ma uit la ce face,ma trage de pleoape pana imi dau lacrimile si cand tot nu da rezultate se pune cu funduletul lui mic si bombat direct pe fata mea,sufocandu-ma.Si cum i se mai lumineaza fata cand ma vede deschizand ochii si intrebandu-l ce face.Si cum incepe sa-mi turuie in bebeleasca lui ,vrute si nevrute.
Si cum mi se umplu ochii de lacrimi gandindu-ma cat de norocoasa sunt.Imi vine sa-l pupacesc pana la epuizare,insa manutele lui mici,care de obicei se agata de mine ca o planta agatatoare,ma imping iritate,boscorodind in acelasi timp,parca ceratandu-ma ca-l sufoc cu dragostea mea.
Ma uit la el si nu-mi vine a crede ca a trecut un an.S-a nascut cand a inflorit sakura,ciresul japonez.S-a nascut in primavara,umplandu-mi sufletul de florile bucuriei,fericirii de a fi din nou mama.
La multi ani,puiul meu drag!Iti doresc sa ai o viata frumoasa,plina de bucurii si impliniri,sa nu duci lipsa de nimic,iar Domnul sa te aiba in paza si sa te calauzeasca la fiecare pas de-al tau.