31 ianuarie 2010

Pe partie












Saptamana asta am fost putin pe partie.Nu la sky ,desi mi-ar fi placut, ci la snowbording.Nu eu ,ci H..Eu nu pot inca sa ma dau cu placa ,abea stau in picioare ca lumea pe skyuri.Dar am profitat si eu si Haruto de iesire,gandindu-ma ca ne vom juca cu zapada si ne vom da cu saniuta.
Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Haruto nu a vrut de nici o culoare sa se dea cu saniuta sau sa ne jucam cu zapada.S-a pus pe urlat ca vrea pe topogan. Era un mic loc de joaca acolo,dar putin cam inzapezit ,caci nu e sezonul de jucat acolo.Dar Haruto nu s-a urnit de acolo si tipa cat il tineau rarunchii lui mici de pitic atomic.Oricum topoganul era pentru copii mai mari ,nu pentru pitici.
L-am luat pe sus si am intrat in sala de odihna unde au si restaurant si loc de joaca pentru copii.Plus un stand cu dulciuri si jucarii.Haruto s-a infipt in raftul cu masinute si si-a umplut bratele cu vreo 5 masini.S-a uitat intrebator la mine.I-am zis clar ,,NU,, si el de-aia nu a mai putut.A rupt-o la fuga cu tot cu masinute.Pana la urma i-am cumparat una.S-a jucat o ora si jumatate pana cand tati a venit sa ne caute.N-a lasat-o din mana nici afara si nici seara la culcare.
Mi-e tot mai greu sa dorm langa el.Isi aduce in pat 3-4 sau 5 masinute,dupa toane.Daca fac imprudenta sa adorm fara sa le iau de langa el dupa ce l-a luat somnul ,precis dimineata ma trezesc cu vreuna sub coaste.
Una peste alta ,mi-am mai clatit ochii si sufletul cu peisajul frumos de pe partie.Muntii se vedeau superb semn ca a fost o zi senina ,cu toate ca era putin cam ger.Saniuta am carat-o degeaba...insa placa a fost la greu folosita.