8 februarie 2009

De ieri...


Sunt obosita.Azi am avut o zi plina,iar azi-noapte nu am dormit prea bine,din nou.
De fapt de vineri spre sambata noapte.Eram fericita ca am reusit sa ma bag mai devreme in pat.Era 1 fara un sfert,dupa ritualul de rigoare:crema fata,crema maini,crema picioare,citit 10 minute si baut cana cu ceai.
Atipisem.Cand aud un horcait,ca si cum cineva se ineca.Sar disperata si ma aplec peste patutul lui Haruto.Voma cu ochii inchisi,inca dormind,presupun.L-am ridicat tremurand.A vomitat cateva minute bune.Se oprea si iar incepea.Eram atat de speriata incat nu stiam ce sa fac.Cand s-a oprit a inceput sa planga.Poate ca si tacerea lui m-a speriat.Vomita ca un adult,fara sa se tanguie,fara sa scoata decat acele sunete specifice.
Cand s-a mai linistit l-am schimbat repede de hainute si l-am pus in bratele lui tati,care statea pe marginea patului impietrit,parca nici nu respira.
Mi-am schimbat pijamalele caci eram si eu uda toata,certandu-ma in gand continuu ca am insistat atat sa il culc in patutul lui.Daca nu-l auzeam si se sufoca?...Ma linistesc mai apoi...ma tot gandesc ca uneori reactionez ca o mama nebuna si disperata.
L-am leganat in brate pana spre dimineata.Cand si cand suspina si gemea cu capul pe pieptul meu.Ma tot framantau gandurile:ce^a mancat azi,ce-a baut azi...de la ce ii este rau?
Ieri nu a mai vomitat insa a avut diaree.Si a fost bazait tot timpul.
Eu am fost ca un zombi toata ziua.Obosita,obosita...incercand sa fac fata cu brio zilei...asteptand cu nerabdare noaptea sa-mi pot adihni trupul .
Azi-noapte a dormit mai bine.Nu s-a trezit decat de 2 ori cautand sanul ca un pui de cartita,cu ochisorii inchisi.
Si azi,azi am avut o zi plina...Despre care voi scrie maine.Acum merg la somn caci sunt franta.