3 aprilie 2009

Culinar


Nu,nu va speriati.Nu am schimbat tema blogului trecand la de-ale gurii.Pur si simplu n-am mai gatit de vreo 3 ani mancare de spanac cu ou deasupra.Desi se gaseste spanac proaspat tot timpul anului.Insa gatesc spanacul sub alte forme,preferandu-l doar putin inabusit ,pt a nu-si pierde din proprietati.In plus,acum gatesc mai mult mancare japoneza,cea romaneasca fiind putin mai greoaie si necesitand mai mult timp pt preparare.
Mie imi place spanacul fara carne,insa Edi este un maaaaaaare carnivor si m-a rugat sa-i pun si carnita.A mancat 2 farfurii pe nerasuflate.Spre surprinderea mea si H. a mancat o portie,desi pt el gatisem mancare japoneza,caci nu prea se impaca cu cea romaneasca.Nu-i plac decat ardeii umpluti,sarmalele,musacaua si supa cu taitei de casa.Cand vede mamaliga face o fataaaaaaaa...Cica nu-i intelege rostul la fiertura aia galbena cu gust groaznic.Cu toate ca-i place porumbul si supa de porumb.
Cine sa-l mai inteleaga!
Asa ca am pozat mancarica.Cine stie cand mai gatesc.Sa fie amintire.Hi,hi,hi!