23 iunie 2009

Caldura...si ploi..si raceala...

Japonia a intrat de vreo 2 saptamani in tsuyu,adica anotimpul ploios.
Nu va pot explica ce umezeala este,caldura si umezeala.Sufocant.In luna asta ,anula,simt ca ma sufoc,ma simt obosita,orice fac ma epuizeaza,medicamentele parca nu-si mai fac efectul.
Haruto deja da semne de iritatie in jurul gatului,mai mult la ceafa,si putin pe tample.Tinem aerul conditionat pornit,dar el circula,cand la noi,cand la Edi ,cand pe hol...si lasa usile deschise .Se duce toata racoarea.
De sambata se simte un pic mai bine.Tuseste inca destul de tare insa nu mai expectoreaza. Nu stiu ce fel de virus o fi asta ,ca tusea pana voma numai mucozitati.
Pofta de mancare si-a pierdut-o...Azi a papat numai san si pepenele ala.A mancat doua bucati de m-am mirat si m-am minunat fara incetare.A stat cuminte in scaunel pana a terminat...Ba pe la sfarsit s-a si tolanit in scaun,uitandu-se la televizor.
Ieri am fost la o mica gradina zoologica ambulanta ,ce a sosit in oras de doua saptamani.Am dorit sa vada si Haruto animalele mai de aproape,sa-i vad reactia. Dar despre asta maine...
P.S.:va rog,cine poate sa ma ajute,ca nu ma descurc si nici nu am timp sa stau sa bajbai.Cum se face chenarul acela la fotografiile de pe blog?Pentru ca eu sunt nevoita sa scriu intre poze ca sa le pot desparti,caci nu se vede deloc bine altfel.Mi-e jena ca nu ma pot descurca,dar pentru asta sunt prietenii,nu?Va multumesc anticipat pentru orice sugestie.