24 decembrie 2008

Buna dimineata la Mos Ajun!

Craciunul imi aduce in minte toti anii in care am petrecut aceasta sfanta sarbatoare.Uneori mai trista,alteori razand,uneori cu lacrimi pe obraz,alteori cu soarele in inima...
Insa de fiecare data ma gandesc cu drag la aceasta sarbatoare,iar azi,mama fiind ,incerc sa insuflu copiilor mei acel spirit de Craciun pe care il aveam si eu de la parinti,in suflet.
Nu stiu de ce ,dar de fiecare Craciun ma gandesc numai la anii copilariei...poate pt ca atunci cand esti copil Craciunul are alte dimensiuni sufletesti.
Imi amintesc cum ne pregateam cu saptamani inainte.Faceam felicitari pentru parinti,invatam colinde...Apropo de colindat:pe vremea mea nu se dadeau decat covrigi,mere si nuci.Mai scapa cate o portocala,o napolitana sau un 10 lei,dar foarte rar.
E vremea colindelor si ma simt putin trista in suflet.Acest Craciun imi aduce bucurie datorita copiilor,dar inima mea a uitat de ceva timp sa mai zambeasca.
M-am intors din Romania cu amar in suflet si cu sentimentul ca am lasat ceva acolo.Ceva ce nu voi mai gasi niciodata mai apoi...
Mi-e greu sa explic ce simt,mi-e greu sa ma analizez.Astept sa treaca sarbatorile de dragul copiilor.
Doresc tuturor copiilor din intreaga lume un Craciun fericit! Si mosul sa le puna sub bradut tot ceea ce au visat.
Sarbatori fericite si petreceti cu bine!

CRACIUN FERICIT!