18 iunie 2009

Raceala ne-a batut la usa

De 2 zile Samburelul e racit.M-am tot chinuit la o postare,sa o termin si iata ca am dat peste altceva.A facut rosu in gat ,are febra ,mucisori din belsug si tuseste.Azi noapte nu a putut dormi de tuse.Ieri am fost la medic si ne-a dat medicamente,dar ,asa cum spuneam sunt mai slabe si ii trece mai greu.Oricum,ma bucur ca aici nu indoapa copii cu antibiotice.Trece raceala un pic mai greu ,dar nu-i distruge imunitatea cu medicamente puternice.
Ieri nu a papat decat triunghiul acela de orez cu alge si a baut apica.In rest nu a vrut nimic,cu toata straduinta mea.Ii facusem si supica,,mult mai potrivita pentru un gatut inflamat,insa nu a vrut nici macar o lingurita.A tinut-o intr-o febra toata ziua.Dar tot jucaus ,pus pe sotii si ras.Cand si cand se tolanea pe covor si statea cateva secunde bune,apoi iar se ridica la joaca.

Sper sa-i treaca mai repede,ca in casa amandoi o zi intreaga ,e tare greu.

7 comentarii:

alina spunea...

Sanatate multa, dragilor!

Ana spunea...

oh,dragul de el! e tare greu pentru un adult sa fie racit vara,dar pentru un puisor asa de mic:( Sanatate multa si Domnul sa va ocroteasca! Va sarut!

Bejenaru Gabriela spunea...

ii doresc numai sanatate,si ma bucur ca acolo la voi nu va da asa multe antibiotice ca aici,aici de cum ai intrat pe usa spitalului nu te baga in seama,multa sanatate si pupici dulci

APRIL spunea...

Multumim mult,Alina.Si voua va doresc la fel,caci si voi am vazut ca aveti mare nevoie .Tare greu e cu piciulicii raciti.
Multumesc si tie Ana.Da ,este greu...astazi cel putin m-a capiat.A fost plangacios rau spre deosebire de ieri.Te imbratisam cu drag si noi.
Gabriela,la inceput am fost foarte contrariata,dar cu timpul mi-am dat seama ca este foarte buna chestia asta a lor.Raceala trece un pic mai greu dar este in deplina siguranta din toate punctele de vedere.Cu toate ca imi vine sa ma urc pe pereti pana isi revine.Multumim mult si te pupam si noi.

salmi spunea...

Multa multa sanatate va dorim! Imbratisari calde.

Niko spunea...

April,
sanatate multa pentru puisor!
Am citit undeva ca supa nu e buna la raceala si de aceea instinctiv copii nu o mananca.
Va pup si va doresc numai bine!

APRIL spunea...

Salmi,multumim din suflet.Si noi va imbratisam cu drag.
Niko,asa o fi!Eu ma gandeam ca e bine sa manance ceva lichid sau mai moale,caci stiu cum este durerea de gat,atunci cand nu poti inghiti.Mi-amintesc de noi cand eram mici ce supa buna ne facea mama.Si neaparat piure de legume.Haruto nu a vrut nici una, nici cealalalta.A papat orez.
Multumim mult pentru urari.Aseara n-am dormit de behaiala lui.Si iti dai seama ca nici el.Avea niste nervi pe tusea aiaaaaaa...Pupici.