3 martie 2009

Prieteni noi








Ieri o prietena a plecat intr-o mica calatorie cu familia,insa la hotelul unde opreste nu au voie si cu animalute.Asa ca,Bella,catelusa ei ne-a fost adusa in vizita pt 2 zile,rugandu-ne sa avem grija de ea.
Cum au reactionat copii?Edi a plimbat-o in exces ieri si a dormit cu ea in pat,asta dupa ce s-au jucat o ora jumate continuu.Mi-a placut ca a fost cuminte si nu s-a bagat sub plamuma lui,ci a stat la picioarele lui,sus pe pilota.
Iar Haruto?Acestea sunt primele poze de cand a vazut-o prima oara.A fost dragoste la prima vedere.

6 comentarii:

Adrian Mihalcioiu spunea...

e tinuta in colivie ?

MONONOKE KITCHEN spunea...

Draguti cum sunt amandoi, n-aveau cum sa nu se imprieteneasca!

APRIL spunea...

Ha,ha,ha!da Adrian,e un fel de colivie...tarc mai bine zis,ca ea cam fura de prin casa lucrusoare si le roade.O tine si prin casa,dar nu e prea disciplinata cu iesitul la toaleta.^-^...mai scapa si pe jos...

Mihai Japan spunea...

Frumoase poze; ai surprins bine intalnirea dintre ei.
Tano manaca tot ce gaseste, TOT, Ghen e destul de batran si e ocupat cu somnul, Papi e meseriasa l-a dat trezirea pe la 6 dimineata, Mokko si- a revenit din reanimare si Sasuke e inteleptul intre ei. Toti din aceeasi "familie" cu Bella.

APRIL spunea...

Da,Mononoke,ai dreptate.Si tu esti o draguta ca ne vizitezi mereu.Pupici

APRIL spunea...

Multumesc ,Mihai,sunt cam amatoare,dar conteaza cred,momentul surprins.La mine nu prea poate fi vorba de calitatea pozei.
Waw,atatia catei ai?Si tu cand mai dormi?Ha,ha,ha!Zic asta ca Bella m-a capiat azi cu latratul,plus ca are un program al ei pe care eu nu prea il stiu...si nu m-am putut juca cu ea destul...se simtea singura,plangea ,dar a venit Edi si a suplinit cu brio.Era geloasa pe Haruto cand il tineam in brate si-l pupam,il alintam,ma latra.
Mama,voi cum va descurcati?