22 decembrie 2008

Din nou acasa
Iata-ne acasa dupa o absenta de 7 saptamani.
Haruto s-a schimbat mult.Este foarte energic si foarte vesel.Acest timp petrecut impreuna,fara tati si fara fratior,ne-au apropiat mai mult decat credeam ca este posibil.Haruto sta acum tot timpul lipit de mine,iar atunci cand il pacalesc putin ma urmareste cu privirea si nu ma scapa din ochi nici o clipa.
Si-a redescoperit cu vadita bucurie vechile jucarii pe care le uitase,studiaza cu dispret patutul in care refuza cu incapatanare sa doarma acum, scotoceste cu privirea fiecare coltisor al casei,parca dorind sa-si caute in capsorul lui amintiri despre fiecare lucru vazut...
Pe 27 noiembrie a aparut,dupa indelungi asteptari si cautari disperate ale mamei in gurita plina de balute,primul dintisor.Urmat la 3 zile de altul.
Pe 1 noiembrie ,Haruto a fost crestinat,fiind botezat cu numele David Andrei.Pozele de mai sus fiind de la botezul lui,cu nasa,sora mea si cu verisoara mea cea mai buna.
Am multe de povestit,dar deocamdata ma voi opri aici,pentru ca ma simt foarte obosita din toate punctele de vedere.Voi reveni dupa putina recuperare ,dupa linistea atat de asteptata,din sanul familiei mele.
Bine v-am regasit,prieteni dragi,cei care ne vizitati mereu!

3 comentarii:

Ana spunea...

bine ati revenit,frumosilor! si felicitari pentru botez, sa va traiasca,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii,David Andrei Haruto! :)

adra_bell spunea...

Bine ati revenit! Ne-a fost dor de voi. Felicitari micutului crestin!

salmi spunea...

Bine ati revenit! Sa va traiasca micutzul crestin si te asteptam cu povesti mai multe. Pupam cu drag!