21 septembrie 2008

Toamna bate la usa


Se pare ca mini vacanta pe care ne-am propus-o pentru vara aceasta s-a prelunigit.
Intre timp Haruto a implinit 5 lunite.Pe zi ce creste este tot mai vioi,mai activ,mai avid de cunoastere.Ne aduce mereu zambetul pe buze si in inima,chiar si atunci cand suntem super obositi si nu ne mai arde de nimic.Am cumparat cam tot ce ne trebuie pentru a incepe diversificarea,insa am asteptat ca acest lucru sa se intample numai dupa plecarea sorei mele,care a venit in vizita pentru o luna de zile.
Azi noapte a plecat.Obligatiile,familia ei,serviciul ei au luat-o de langa noi si au dus-o departe ,acolo unde este locul ei,unde isi traieste viata cu bune si cu rele.
Haruto de dimineata se tot uita spre usa tipand, astepatand sa vada fata zambitoare a matusii,cu care se juca ore in sir pana cadea frant de oboseala...Insa matusa nu a mai aparut!Toata ziua a fost mofturos si bazait si nu i-am intrat in voie cu nimic.
Plecarea ei a lasat un gol imens in sufletul si in viata mea,gol pe care nu stiu cum il voi umple pana la viitoarea revedere,pentru ca ea,sora mea,ocupa un loc foarte special in inima mea.E foarte greu atunci cand cineva drag pleaca de langa tine.Cine nu a trait,nu s-a lovit de acest lucru in viata este un om fericit,caci tare grea este despartirea.
Incerc sa nu ma mai gandesc insa tot astept sa o vad intrand pe usa.De dimineata ma tot uit la pijamaua ei si la cana de cafea si nu am puterea sa fac nimic...
Venirea ei aici a fost ca o oaza de verdeata in desertul incins al sufletului meu.A venit atunci cand aveam mare nevoie de mangaierea ei si de blandetea sufletului ei ,si-i multumesc.Va trebui sa-mi revin si sa o iau de la capat cu toata greutatea ce-mi apasa inima.Copii mei vor suplini golul ramas...

5 comentarii:

Mihai Japan spunea...

Buna Florina,
Esti o mama puternica, si o mama "online" priceputa. Vreau sa iti urez tie si baietilor tai multa sanatate. Sunt sigura ca vei trece peste momentele grele.
Multa bafta!

APRIL spunea...

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.Si eu iti doresc tie si familiei tale sanatate si numai bine.Multumim si pentru ca ne-ati vizitat si va mai asteptam daca va face placere.

Carmen_Romania spunea...

Bine te-am gasit ...

Carmen_Romania spunea...

bine te-am gasit

Carmen_Romania spunea...

Bine te-am gasit !